Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

If you need help, post your question here.
To relieve the developers a bit, other user can help here too.
By LeiAdair
#11453
When playing from youtube via !yt the beginning and end of the music is cut off. This does not happen with local music. This has been happening since I installed the bot today. It also happens every time I play a youtube link, regardless of what the link is.

Operating System:
Ubuntu 22.04 amd64

Hardware Specs:
CPU: AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor
Memory: 16GB
Memory available (via /proc/meminfo): 14683900kb
CPU available (via iostat): 99.60
Storage:
2x ST14000NM001G in RAID 1 configuration (/srv)
1x SAMSUNG MZVLW256HEHP-000L2 (/)
GPU (via lspci): NVIDIA Corporation GK208B [GeForce GT 720] (rev a1) (headless mode)

I haven't tried anything to fix the issue as I am not sure what to do.
User avatar
By Crypto90
Posts Custom Custom Avatar
#11454
How much is cut off? A few seconds?
This could be our general set buffer for youtube playbacks, because if I remember right, local files have no buffering set.

I will do some tests to find out.
User avatar
By Crypto90
Posts Custom Custom Avatar
#11456
I think its caused by a buffer we are using in the client plugin.
But this should also affect on local uploaded music (in the music folder).

I will check to reduce the buffer and do some tests for stability. A smaller buffer should avoid this cut off.
Once I verified its stability, I will add it to the next update.

Das Problem mit dem Ticket erstellen hab ich auc[…]

If nothing from above solves your issue, I can con[…]

Web UI not responding to browser

I tried public IP, LAN IP, and letting it bind to […]

Hi. I have one question. Is there a difference r[…]

Swap-in out addons, use only what you really need!